Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Βαγγέλα σέξι, σκίσε τον Αλέξη...Η Ελλάδα μπροστά!

Έχεις τρέξει ποτέ πέρα από τις δυνατότητές σου και στο τέλος να στέκεσαι ημιγονυπετής με τα χέρια στα γόνατα, ιδρωμένος, λαχανιασμένος και εξουθενωμένος; Κάπως έτσι νοιώθω κι εγώ μετά από αυτή τη δραματική περίοδο του δημοψηφίσματος τον Ιούλιο που μας πέρασε!

Κάπως έτσι νοιώθω τώρα που μετά την παραδοχή από όλες πλέον τις πολιτικές δυνάμεις ότι η μόνη οδός για την Ελλάδα είναι η οδός του μνημονίου, δεν έχω καμία διάθεση και αντοχή να πολεμήσω να πείσω έστω και έναν, ότι η μόνη πολιτική λύση για την Ελλάδα σε αυτή την συγκυρία είναι οι ευρείες συνεργασίες. 

Παρακολουθώ λοιπόν σαστισμένος, κάποιους φίλους που θεωρούσα μέχρι και πριν λίγους μήνες, ανθρώπους σώφρονες, σοβαρούς και οξυδερκείς, να κατρακυλάνε στην συνθηματολογία της λογικής..."ΒΑΓΓΕΛΑ ΣΕΞΙ, ΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ"!

Άνθρωποι που μέχρι χθες σου έλεγαν ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει δικό της σχέδιο για το μέλλον και ότι δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Άνθρωποι "νέοι" ηλικιακά, αλλά μαθουσάλες ως προς το πολιτικό τους ένστικτο.

Φυσικά και δεν με παίρνει το παράπονο γιατί έχω συνηθίσει να απογοητεύομαι από τους ανθρώπους. Εξάλλου όπως και να έχει λίγοι έως ελάχιστοι με διαβάζουν. Παίρνω όμως κουράγιο όταν ακόμη και κάποιοι από εκείνους που πρόσκαιρα διαφωνούν μαζί μου, δεν διστάζουν να εκφράσουν την παραδοχή τους στις απόψεις μου όταν το πλήρωμα του χρόνου με δικαιώνει για προγενέστερες πολιτικές μου προβλέψεις.

Εδώ που φτάσαμε φίλοι μου, σε προσωπικό επίπεδο δεν χρειάζομαι άλλη επιβεβαίωση ότι η μόνη λύση είναι η εθνική στρατηγική με βάση τους στόχους του μνημονίου. Και για να μην παρεξηγούμαι, το μνημόνιο περιλαμβάνει τη συμφωνία επίτευξης κάποιων οικονομικών στόχων με τους δανειστές. Οι τρόποι με τους οποίους θα πετύχουμε σαν χώρα αυτούς τους συμφωνηθέντες στόχους, είναι καθαρή ευθύνη της εκάστοτε κυβέρνησης. 

Για όσους λοιπόν από εσάς παίρνουν την άποψή μου σοβαρά, σας ενημερώνω ότι η προεκλογική παροχολογία του νέου δίπολου ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει και μοναδικός της στόχος είναι η ψηφοθηρία. 

Αν θέλετε να συμμετέχετε με ευθύνη στις επερχόμενες εκλογές, ψηφίστε το κόμμα που σας λέει πράγματα τα οποία έχουν μια λογική...πράγματα που ενδεχομένως να μην συμφωνούν με την λογική της εύκολης λύσης...πράγματα που στόχο τους έχουν το καλό της χώρας και την ευρωπαϊκή προοπτική της.

Με την ψήφο σας στα δυο μεγάλα κόμματα της νέας μεταπολίτευσης, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ενισχύσετε τα περιθωριακά κόμματα των παρανοϊκών αριστεροδεξιοφασιστών, τα οποία θα γιγαντωθούν στις μεθεπόμενες εκλογές λόγω της επί πλέον απογοήτευσης που θα φέρουν οι σημερινές πωλήσεις μιας ψεύτικης ελπίδας.

Ψηφίστε κόμματα που έχουν προτάσεις, θέλουν συνεργασίες και δεν έχουν συγκεκριμένη ιδεολογική κατεύθυνση. Ένα τέτοιο κόμμα, στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία κατά την άποψή μου είναι το ΠΟΤΑΜΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: