Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Κρατήστε την ψυχραιμία σας μαζί με την ανάσα σας...

Από που να ξεκινήσει κανείς να αναλύει την Ελληνική πραγματικότητα μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις!

Νέα κυβέρνηση, νέα ελπίδα για τον Ελληνικό λαό! Ακόμη και για αυτούς που κατασρτοφολογούν επειδή δεν έχουν άλλο σχέδιο! Ακόμη και για τους λίγους φανατικούς των δυο κομμάτων που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι! Ακόμη και για εκείνους τους λίγους ρομαντικούς που βλέπουν τα πολιτικά πρόσωπα να κάνουν εξαγγελίες στην τηλεόραση και συγκινούνται!

Αλλά επειδή προσωπικά δεν έχω επιδείξει καμία ανοχή και καμία εμπιστοσύνη στους κυβερνώντες τα τελευταία τρία χρόνια, κυρίως επειδή γνωρίζω, ίσως καλύτερα από κάποιους άλλους λόγω της συμμετοχής μου σε διοικητική θέση την περίοδο της περίφημης "επανίδρυσης του κράτους" επί Καραμανλή, ότι η πολιτική σκηνή χαρακτηρίζεται τόσο από ανικανότητα όσο και από έλλειψη βούλησης, θα συνιστίσω τώρα την υπομονή και την κατανόηση όλων σας, αλλά κυρίως αυτών που ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι επειδή με υπουργό τγείας τον Άδωνη, διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει κανένα σοβαρό σχέδιο της κυβέρνησης για τη σωτηρία της χώρας, επομένως ο λαός θα πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος απέναντι στα χειρότερα που έρχονται. 

Να μιλήσουμε για τα προφανή χειρότερα που αφορούν τα νέα μέτρα για μισθωτούς και συνταξιούχους; Για νοσοκομεία και άλλους φορείς οι οποίοι σαφώς και πρέπει να κλείσουν αλλά όχι αυθαίρετα και χωρίς σχεδιασμό; Για τα πανηγύρια που κάνουν τα λαμόγια των δυο κομμάτων κατασπαράζοντας τις σάρκες του νεκρού και σε προχωρημένη σήψη πτώματος του Ελληνικού κράτους;

Ή να μιλήσουμε για τα πραγματικά χειρότερα που δεν είναι άλλα από την έξαρση της χρυσής αυγής, την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία με τη συνεργασία των Καμμένων και των ψεκασμένων; Με άλλα λόγια...Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

Κανείς δεν εύχεται να αποτύχει η κυβέρνηση αλλά πραγματικά, με τα τερτίπια του Αβραμόπουλου ο οποίος ήθελε να είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για να γλιτώσει τα σκάνδαλα που αργά ή γρήγορα θα του βγάλουν στη φόρα και την Βούλτεψη να παραιτείται επειδή δεν της έκανε ο Άδωνις για υπουργός, μόνο με ένα θαύμα μπορεί να σωθεί η χώρα!  

Αυτή η κυβέρνηση μετράει μέρες, εβδομάδες, μήνες ίσως...και μετά; Για αυτό τον λόγο, κρατήστε την ψυχραιμία σας μαζί με την ανάσα σας αδέρφια! Το μέλλον της χώρας είναι για άλλη μια φορά στα χέρια σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: