Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Περιμένοντας τη θανατηφόρα δόση...

Το τοπίο ομιχλώδες...μια Ευρώπη διχασμένη, μια Αμερική ρεαλίστρια και δυνατή όπως πάντα, ένας κατεργαράκος Έλληνας πρωθυπουργός και ένας λαός στα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης. 

Θα πάρουμε τη δόση...δεν θα πάρουμε τη δόση! Θα χρεοκοπήσουμε;

Μα ένας λαός που διχάζεται καθημερινά με τέτοιου είδους διλήμματα, δεν είναι ήδη χρεοκοπημένος από κοινωνικο-ιδεολογική άποψη; Ένας λαός που είναι διχασμένος σε Γερμανοτσολιάδες που σκύβουν το κεφάλι κάθε μέρα στις ορέξεις των δανειστών, χωρίς να υπολογίζουν τις κοινωνικές συνέπειες ενός οικονομικού προγράμματος που κατά κοινή ομολογία δεν βγαίνει και σε ανεύθυνους αριστερούς που τάζουν ότι θα βγάλουν λαγούς από το καπέλο τους όταν θα αναλάβουν την εξουσία, δεν είναι ήδη χρεοκοπημένος πολιτικά;

Ακούμε από τους Έλληνες πολιτικούς αρχηγούς το τελευταίο 2ήμερο, να ανακοινώνουν αμήχανα μπροστά στις κάμερες ότι "Η Ελληνική πλευρά έκανε το καθήκον της, τώρα είναι η σειρά της Ευρώπης να κάνει το δικό της". Εννοούν φυσικά ότι η Ελληνική πολιτική ηγεσία κατάφερε να καταλύσει κάθε δημοκρατική διαδικασία και έννοια, προκειμένου να περάσει με ένα άρθρο την καταδίκη του Ελληνικού λαού, τώρα πρέπει βάσει αυτού του γεγονότος η Ευρώπη να μας δώσει ένα σκασμό λεφτά!

Αναρωτιέμαι όμως, το γεγονός ότι οι Έλληνες νομοθέτησαν σημαίνει και ότι θα πράξουν τα δέοντα προκειμένου να εφαρμοστούν οι νόμοι; Κι αν είναι έτσι, τότε γιατί δεν εφαρμόζουν τον αντικαπνιστικό νόμο για αρχή; Μήπως μας πήρανε χαμπάρι οι δανειστές; Μήπως όλοι αυτοί οι ανόητοι φαύλοι φαφλατάδες, που υποστηρίζουν ότι το κρατικοδίαιτο μπουρδελάκι που λέγεται Ελλάδα, μπορεί να γονατίσει την ανεπτυγμένη δυτική Ευρώπη, θα ήταν καλύτερο να μιλάγανε με τον πρωκτό τους παρά με το στόμα τους;

Να το θέσω διαφορετικά; ουέ κι αλίμονο αν ο κάθε ένας από εμάς έδινε λεφτά σε ένα πρεζόνι κάθε πρωί, βασιζόμενος στην επαναλαμβανόμενη υπόσχεσή του ότι ΘΑ καθαρίσει. Ευρώπη ξύπνα! Η Ελλάδα για να σωθεί δεν θέλει άλλη δόση...όσο της κάνεις ενέσεις με χρηματικές "δόσεις", τόσο πιο πολύ την καταδικάζεις στον αφανισμό και την απόγνωση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: