Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

Η Μέρκελ έρχεται να ασπαστεί το πτώμα της κυβέρνησης

Νοιώθω δικαιωμένος, γιατί εδώ και πάνω από ένα χρόνο έχω μιλήσει για καθολική διαγραφή του χρέους η οποία είναι προ πυλών. Επίσης επαληθεύεται η πρόβλεψή μου ότι οι Γερμανοί έχουν δυο επιλογές:

1. Ή θα μας χρηματοδοτούν αορίστως, χωρίς εμείς να κάνουμε καμία πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος προκειμένου, όχι μόνο για να μπορεί να διαχειριστεί τα οικονομικά του με ορθολογισμό, αλλά και για να μπορέσουμε επί τέλους, να ενταχθούμε επαξίως στην Ευρωπαϊκή νοοτροπία της δυτικής Ευρώπης.

2. Ή θα μας πετάξουν έξω με τις κλωτσιές.

Από ότι φαίνεται μέχρι σήμερα και κυρίως με την απόφαση της Μέρκελ να επισκεφθεί την Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη, μάλλον μπλόφαραν μαζί μας εδώ και δυο χρόνια. Κακό του κεφαλιού τους! 

Η κοινωνία είναι καζάνι που βράζει. Ο Τσίπρας θα είναι σε λίγους μήνες πρωθυπουργός της Ελλάδας και η χ.α θα είναι η τρίτη αντιπολιτευτική δύναμη (αν είμαστε τυχεροί και δεν είναι η αξιωματική αντιπολίτευση). Αυτή η άρρωστη εικόνα θα είναι το τέλειο μείγμα της καταστροφής για τη χώρα μας. 

Την ευθύνη για αυτή την κατάληξη θα έχουν, φυσικά, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την μεγαλύτερη κυβερνητική απάτη όλων των εποχών, οι οποίοι αντί να αντιμετωπίσουν με ειλικρίνεια τον λαό και να του ζητήσουν την κατανόησή του, παίζουν τα γνωστά παιχνιδάκια με διάφορες λίστες, απατεώνες κουμπάρους με σκάνδαλα δις Ευρώ και αριστερίζουσες ιδεολογικές παρλαπίπες. 

Ο λαός πρέπει να πάρει την μεγάλη απόφαση. Τα προβλήματα που μαστίζουν την Ελλάδα είναι θεμελιώδη. Το κενό μεταξύ των Ελλήνων που υποφέρουν και των Ελλήνων που βγάζουν τα κλεμμένα λεφτά τους στο εξωτερικό, είναι ακάλυπτο. Η λύση πρέπει να δοθεί...και θα δοθεί, με αιματοκύλισμα. Η ώρα έχει φτάσει. Ο θεός ας βάλει το χέρι του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

α ρε Τάκη μακάρι να 'χεις άδικο αλλά δεν το βλέπω...

δanaos είπε...

και εγώ το ίδιο εύχομαι...να έχω άδικο