Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Πολιτικοί απατεώνες και ηλίθιος λαός

Ο λόγος για τον βουλευτή πασοκ Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος από τη μια έχει στήσει ολόκληρο μηχανισμό παραγωγής δελτίων τύπου και ερωτήσεων προς τα αρμόδια υπουργεία αναφορικά με κλεισίματα στρατοπέδων, νοσοκομείων, ΔΟΥ και λοιπών υπηρεσιών σε μια προσπάθεια να χαϊδέψει τα αυτιά του χαροκαμένου κοσμάκη και από την άλλη είναι θερμός υποστηρικτής του μνημονίου και των διαρθρωτικών αλλαγών! 

Ας μας πει επί τέλους αυτός ο πολιτικός απατεώνας της τρύπιας δεκάρας, αν είναι να μείνουν όλα ως έχουν, ποιο είναι το νόημα όλων των διαρθρωτικών αλλαγών που συνοδεύουν το μνημόνιο το οποίο υποστήριζε και υποστηρίζει με μανία;

Από την άλλη μεριά, ένας λαός ο οποίος αποχαυνωμένος παρακολουθεί τους σύγχρονους  πολιτικούς τσαρλατάνους Μαυρογιαλούρους να τον εμπαίζουν μπροστά στα μάτια τους, χωρίς να αντιδρά. Και επειδή κάποιοι θα με χαρακτηρίσουν μη δημοκράτη αν μιλήσω για γιαούρτια και ροχάλες, τουλάχιστον ας απαξιώσουν τους πολιτικάντηδες απατεώνες σαν τον κο Μανιάτη ο οποίος χωρίς να κοκκινίζει παρελάζει στην πλατεία του Άργους άφοβος για τις αντιδράσεις των συμπολιτών του τους οποίος ο ίδιος κατέστρεψε σαν υπουργός του Παπανδρέου. 

Μην λερώσετε τα χέρια σας με τις χειραψίες σας μαζί του και μην χαλάτε το σάλιο σας για να τον καλημερίσετε. Ο ίδιος όταν πάει πιο πέρα χαριτολογεί με τους συνοδούς του και γελώντας πρέπει να τους λέει "πάλι φτηνά τη γλιτώσαμε...πως δεν με έχουν πλακώσει στα γιαούρτια ακόμη...πάλι καλά που είναι μαλάκες οι Αργείτες" και διάφορα τέτοια. 

Αγνοήστε τον στις καθημερινές σας συνευρέσεις και μαυρίστε τον στις εκλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: