Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Η ανωτερότητα είναι προνόμιο λίγων

Πριν από δυο ημέρες έστειλα ένα προειδοποιητικό email στον διαχειριστή του blog του Καμπόσου, προειδοποιόντας τον ότι θα αποκαλύψω την ταυτότητά του αν δεν κατεβάσει ένα άρθρο το οποίο θίγει τον φίλο μου Σωτήρη Κωτσοβό, χρησιμοποιώντας την προσφιλή τακτική της λάσπης. Πρόκειται για ένα θλιβερό ανθρωπάκι χωρίς προσωπικότητα και χωρίς ιδιαίτερα προσόντα.

Δέκτης του email ήταν και ένας τρίτος κύριος τον οποίο εκτιμούσα μέχρι χθες αλλά με την αντίδρασή του μου απέδειξε ότι οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν για το γεγονός ότι είναι ένας από τους συγγραφείς του εμετικού blog του Καμπόσου, το οποίο πίσω από την ανωνυμία και χωρίς κανένα επιχείρημα, λασπολογεί και προσπαθεί να σπιλώσει ονόματα και οικογένειες τις οποίες δεν έχει το ηθικό ανάστημα ούτε καν να αντικρίσει κατάματα.

Σήμερα είχα σκοπό να αναρτήσω τα email που έχω στείλει στους δειλούς ανώνυμους συκοφάντες μου και να αποκαλύψω την ταυτότητά τους. Όμως έλαβα δυο email χθες το βράδυ. Ένα από τον διαχειριστή του blog και ένα από τον άλλο κύριο που προανέφερα, τα οποία με έκαναν να καταλάβω κάτι σημαντικό...είναι πολύ εύκολο να παρασυρθεί κάποιος στον κατήφορο που έχει πάρει ο Καμπόσος και η παρεούλα του. 

Για αυτό τον λόγο δεν θα σας ακολουθήσω. Εξάλλου, ποιος νοήμον νους δεν έχει καταλάβει ότι πίσω από το blog της ντροπής κρύβεται ο ίδιος ο Καμπόσος και οι γνωστοί παρατρεχάμενοι που κάνουν κωλοτούμπες για ένα κομμάτι ψωμί!

Αναφορικά με τον σχεδιαστή/διαχειριστή του εν λόγω blog, επειδή τον έχω γνωρίσει προσωπικά έχω ένα πράγμα να πω...είσαι για λύπηση!

Αναφορικά με τον τρίτο της παρέας που μου έστειλε ένα μακρόσυρτο email κατόπιν υποδείξεως "δήθεν" νομικού...δεν θα αναρτήσω το email σου σε μια προσπάθεια να σε προφυλάξω από την ξεφτίλα καημένε Γιωργάκη. Έχω επίσης να σου πω ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Για εσένα κύριε Καμπόσο που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία και λασπολογείς λόγο έλλειψης επιχειρημάτων ενώ όταν έρχεσαι τετ α τετ με ανθρώπους που σου τρίζουν τα δόντια τρέμεις σαν το ψάρι και ρουφιανεύεις δικούς σου ανθρώπους προκειμένου να γλιτώσεις...θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: