Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος ΔΕΝ ελέγχεται από τον ΣΔΟΕ

Είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι συγχέουν τον Άρη με τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο. Ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος ήταν υπασπιστής του Κωνσταντίνου Καραμανλή και αργότερα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Εθνικής Άμυνας επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. 

Η πορεία του στο Υ.ΕΘ.Α συνδέεται τόσο με το ξεπάτωμα των σαβουροδημοσιογράφων (βλέπε Βερύκιος) από τα γραφεία του υπουργείου όσο με την εξεταστική επιτροπή για τα εξοπλιστικά συστήματα TOR M1 την οποία για άγνωστους λόγους όταν έφτασε στο παρά πέντε να κλείσει τον Τσοχατζόπουλο στη φυλακή, την έφαγε η μαρμάγκα με εντολή άνωθεν.

Επειδή από χθες κυκλοφορεί μια λίστα με 36 ονόματα πολιτικών τα οποία υποτίθεται ότι ελέγχει το ΣΔΟΕ, σας ενημερώνω από προσωπική γνώση ότι ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος όχι μόνο δεν ελέγχεται από τον ΣΔΟΕ αλλά έχει ζητήσει ο ίδιος προ διετίας - περίοδος κατά την οποία άρχιζαν να βγαίνουν οι αποκαλύψεις του Τσοχατζόπουλου -  τον έλεγχό του από την ως άνω υπηρεσία και έχει λάβει ρητή απάντηση ότι δεν συντρέχει λόγος έρευνας.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ακέραιο και έναν πολιτικό με απαράμιλλο ήθος ο οποίος αποχώρησε από την πολιτική αηδιασμένος και με το κεφάλι του ψηλά, όπως αξίζει σε έναν σύγχρονο ιππότη ο οποίος έχει στην ιδιοκτησία του ένα σπιτάκι και την σύνταξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: