Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Μήπως οι φαρισαίοι ήταν Έλληνες!

Καλά, σοβαρολογούμε; Συνέλαβαν τον 27άχρονο επειδή έκανε πλάκα με τον Παΐσιο;

Σε τι διαφέρουμε λοιπόν εμείς οι υποτιθέμενοι δυτικοί Έλληνες ορθόδοξοι Χριστιανοί από τους μουλάδες και τους φανατικούς ισλαμιστές που σκοτώνουν και επικηρύσσουν σε θάνατο του σκηνοθέτη της 15άλεπτης ταινίας που προσβάλει τον Μωάμεθ για 100.000 δολάρια; 

Τι άλλο πρέπει να γίνει τελικά για να καταλάβουμε ότι ζούμε μέσα σε έναν σύγχρονο μεσαίωνα όπου η χ.α απειλεί την κοινωνία με τραμπουκισμούς και η νέα δημοκρατία να προσπαθεί με κυβερνητικές ενέργειες να ισοφαρίσει τον τραμπουκισμό σε μια προσπάθεια ψηφοθηρίας;

Τι μας φταίει η κάθε Γερμανία, την οποία από τη μια μεριά παρακαλάμε σαν ζητιάνοι να μας σώσει με τα λεφτά της και από την άλλη την κατηγορούμε για τοκογλυφία και την βρίζουμε, όταν η νοημοσύνη μας είναι ίσιου επιπέδου με αυτό των Πακιστανών που τόσο πολύ απεχθανόμαστε;

Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας! Καμία κυβέρνηση και κανένας ηγέτης δεν πρόκειται να διορθώσει τις δομές της, επειδή ο ίδιος ο λαός μας είναι τόσο χαμηλού επιπέδου! Πολύ σύντομα, όταν θα έχουν εξαφανιστεί όλοι οι μετανάστες από τη χώρα, όχι επειδή τους έδιωξε ο "Ξένιος Δίας" αλλά επειδή κανένας δεν θα θέλει πλέον να επισκεφθεί την Ελλάδα εξ αιτίας μας, θα αρχίσουμε να τρώμε ο ένας τον άλλο. 

Ότι παθαίνουμε σαν λαός το αξίζουμε και παραπάνω. Μόνο όταν θα έχουμε καταστραφεί ολοκληρωτικά, τότε ΙΣΩΣ να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε για να χτίσουμε μια δυτική κοινωνία με δομές βασισμένες στην παιδεία, την ισονομία και δικαιοσύνη. 'Εως τότε...καληνύχτα Ελλάδα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα δεν είναι Ισλαμική χώρα άρα η κουλτούρα της παρόλο που έχει κρατήσει πολλά ανατολίτικα στοιχεία δεν είναι ανατολική. Ούτε και δυτική. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί στην δύση το πράγμα ξεφεύγει τελείως από άποψη κουλτούρας. Η Ελλάδα είναι κάπου στην μέση και αυτό έχει και καλά και κακά. Όπως και να έχει αυτό που συνέβη ήταν απλά μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και μια απόπειρα μείωσης της δύναμης της Χρυσής Αυγής που όλα δείχνουν ότι κάποια στιγμή μπορεί και να κυβερνήσει. Η οικονομική κρίση είναι παγκόσμιο φαινόμενο και όχι μόνο Ελληνικό. Η κρίση οξύνει τα πνεύματα. Είναι λογικά ακραίες νοοτροπίες να βγαίνουν από το περιθώριο γιατί φαντάζουν σαν εναλλακτική λύση. Έτσι την πάτησαν οι Γερμανοί με τον Χίτλερ. Κάτι τέτοιο πάει να γίνει και στην Ελλάδα. Η κρίση πιθανότατα μια επταετία την έχει μπροστά της και θα συμβούν διάφορα.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι όπως τα λές.
Θρηκευτικός μεσαίωνας με κομματικά παράσημα
Αν έχεις χρόνο διάβασε κι αυτό
Κώστας

Εκκλησία: Ιδέες και πράξεις αλληλεγγύης
http://www.metarithmisi.gr/el/readText.asp?textID=12071

Ανώνυμος είπε...

Μιά κατεστημένη δουλικότητα στο κυρίαρχο θρησκευτικό δόγμα που έχει σαν σκοπό την κολακεία με αντάλαγμα ψήφους, ειναι αυτή που οδηγεί σε ακρότητες όπως την σύλληψη του νεαρού χαβαλέ και όχι μόνο.
Αριστερά, που λέει μόνο όχι και δεν έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ προταση για την κοινωνία , δεν υπάρχει. Δεν είναι αριστερά. Η ιδέα να γκρεμίσουμε χωρίς να ξέρουμε τι θα χτίσουμε είναι μίσος και θυμός χωρις διέξοδο. Για τα στραβά του κόσμου συμφωνούμε σχεδόν όλοι. Το θέμα ειναι πάντα πως θα τα διορθώσουμε. Οι δυνατοί οι δυναμικοί και οι δίκαιοι παίζουν πάντα τον πρώτο ρόλο, αλλά όταν δεν παρακολουθούν κάποιο σχέδιο για την αποκατάσταση, δεν προσφέρουν εκείνα που πραγματικά μπορούν.
Να είσαι καλά
Κώστας