Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

Μάθημα, παλαιάς κοπής, πολιτικής από τον Β.Σωτηρόπουλο!

"Χτύπησε" ο Β.Σωτηρόπουλος, με άρθρο του (Β.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ:Η Αργολίδα έχει δύο Νοσοκομεία) σχετικά με την κατάργηση ενός εκ των δυο Νοσοκομείων, λόγω των περικοπών δαπανών που προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση.

Σε ένα βαρετό κατεβατό με στοιχεία και δείκτες, ο κ.Σωτηρόπουλος προσπαθεί να χαϊδέψει τα αυτιά των εργαζόμενων και των ταλαίπωρων πολιτών, δίνοντας τους την εντύπωση ότι αγωνίζεται για αυτούς και την ελπίδα ότι θα παραμείνουν και τα δυο νοσοκομεία σε λειτουργία.

Αυτά που δεν καταγράφει ο κ.Σωτηρόπουλος στο άρθρο του είναι η διαφθορά που επικρατεί και στα δυο νοσοκομεία από γιατρούς που έχουν πλουτίσει από τα φακελάκια και την υπερχρέωση των ασφαλιστικών ταμείων λόγω της αλόγιστης συνταγογράφισης και δεν κάνει κουβέντα για την ανεπάρκεια αρκετών εκ των Διευθυντών των κλινικών τους.

Η λογική του κ.Σωτηρόπουλου είναι αυτή που, δυστυχώς, κατάντησε την Ελλάδα σε αυτό το χάλι. Μια λογική που αντί να αντιμετωπίσει τον λαό με ειλικρίνεια και να του πει ότι έγινε, έγινε...δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε μέσα στη διαφθορά και την αλόγιστη σπατάλη του δημοσίου,  προτιμά να του λέει ψέματα για να του χαϊδεύει τα αυτιά.

Κε Σωτηρόπουλε, αρκετά σε ανεχθήκαμε! Έχει παρέλθει εδώ και χρόνια η ώρα που θα έπρεπε να έχεις αποσυρθεί και να έχεις αφήσει την πολιτική ζωή του τόπου ήσυχη. Είναι αρκετό που μας φόρτωσες τον Καμπόσο και τους γελωτοποιούς του στο Δημαρχείο Άργους. Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από τις πολιτικές σου παρεμβάσεις οι οποίες μάλλον επιβλαβείς είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: