Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Το γραφείο του Πρωθυπουργού έχει αντανακλαστικά! Αρκεί αυτό;

Διαβάστε το ευχαριστήριο email που έστειλα σήμερα στους στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού για το ενδιαφέρον που έδειξαν να λύσουν ένα πρόβλημα καθημερινής τρέλας που αντιμετώπισα τους τελευταίους τρεις μήνες με έναν ανεκδιήγητο υπάλληλο του υπουργείου εξωτερικών ο οποίος με ταλαιπώρησε και με προσέβαλε σε απαράδεκτο βαθμό, προκειμένου να μου εκδώσει μεταφρασμένο ένα δημόσιο έγγραφο που χρειαζόμουν. 

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Sent: Thursday, August 23, 2012 8:46 AM
To: Katerina Sinanoglou ; ΕΛΛΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ
Subject: Ευχαριστώ!

Αγαπητή Κατερίνα και Έλλη καλημέρα.

Σήμερα το πρωί επικοινώνησε μαζί μου ο κος Ανδρέας Παπαστάμου από το γραφείο το Πρωθυπουργού αναφορικά με το email που σας είχα στείλει σχετικά με το έγγραφο μετάφρασης που είχα στείλει στην υπηρεσία του ΥΠΕΞ.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό γιατί γνωρίζω προσωπικά από την εμπειρία μου ότι όλοι οι από κάτω, βλέπουν πως λειτουργεί ο επικεφαλής και παραδειγματίζονται.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ ήμουν θερμός υποστηρικτής του έως τις εσωκομματικές εκλογές, τα τελευταία δυο χρόνια, έχω τσακίσει τον Σαμαρά μέσα από τα άρθρα μου στο blog που διατηρώ, κυρίως επειδή διαφώνησα μαζί του με την επιλογή του στο πρόσωπο του σημερινού Δημάρχου Άργους, αλλά και λόγω των πολιτικών του επιλογών από τότε που ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης.

Όμως, μετά τη σημερινή εξέλιξη οφείλω να πω ότι μέσα από το γραφείο του Πρωθυπουργού και των συνεργατών του, διαφαίνεται μια ειλικρινής προσπάθεια του για να αλλάξει την Ελληνική πραγματικότητα!

Αυτό από μόνο του είναι αρκετό; Όχι κατά τη γνώμη μου! Ο Πρωθυπουργός δεν είναι ο Superman! Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα της Ελλάδας μόνος του! Ούτε θεωρώ ότι όλοι οι υπουργοί του πλέουν στο ίδιο κύμα μαζί του! Άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν την Ελλάδα σε βαθμό που τους διακατέχει ανατριχίλα στη σκέψη της δεν υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα! Έφυγαν γιατί δεν είχαν άλλο κουράγιο να παλεύουν με λαμόγια και ανάξια ανθρωπάκια που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να βολέψουν την παρτούλα τους! Σας το λέω και τα μάτια μου βουρκώνουν!

Παρακολουθώ καθημερινά τις εξελίξεις στην Ελλάδα από το Δουβλίνο και με πληγώνει να βλέπω τη χώρα μου να βυθίζεται στον βούρκο. Όμως το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι πλέον είναι αργά για αλλαγές και ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να αναγεννηθεί μόνο μέσα από τα χαλάσματά της. Κοιτάξτε τι γίνεται με τους διορισμούς των βουλευτών αυτή την ύστατη στιγμή! Αλλά και την εικόνα που αποκομίζει κανείς για την Ελλάδα όταν περνάει το κατώφλι της Ελληνικής Πρεσβείας στο Δουβλίνο που θυμίζει τεκέ από τα τσιγάρα και δημόσια υπηρεσία από την απροθυμία των υπαλλήλων! Ένας χώρος που αν μη τι άλλο θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται σαν ναός από τους εργαζόμενους! Αυτούς που σε κάθε τους βήμα στο εξωτερικό θα έπρεπε να διαφυλάσσουν την εικόνα της πατρίδας μας, όπως δηλαδή κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι μετανάστες χωρίς να πληρωνόμαστε από το κράτος!

Σας αποστέλλω αυτό το email με την επιθυμία να το μεταβιβάσετε στον κο Παπαστάμου του οποίου το email δεν έχω και με την φαντασία ενός αθεράπευτα ρομαντικού ότι θα το προωθήσετε και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό με τις ειλικρινείς ευχές μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην προσπάθειά του να σώσει την Ελλάδα μου!

Kind regards,

Takis Apostolopoulos
email: takisapostolopoulos@hotmail.com
skype: takis.apostolopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια: