Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Οι φόροι σας πληρώνουν τον μισθό της κόρης του Πολύδωρα!

Προσπαθώ να συγκρατηθώ και να μην χρησιμοποιήσω χυδαίες εκφράσεις για να εκφράσω την αγανάκτησή μου με την υποκρισία που κυριαρχεί σε ολόκληρο τον δημοσιογραφικό κόσμο της Ελλάδας!

Αναφέρομαι φυσικά στην "μεγάλη είδηση" των τελευταίων δυο ημερών, που αφορά τη σύλληψη εστιάτορα που δεν έκοβε αποδείξεις στην Ύδρα! 

Κυβέρνηση και ΜΜΕ αναφώνησαν δυνατά όλοι μαζί στα κανάλια, τα ραδιόφωνα και τα social media...ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΩΝ ΑΥΤΌΝ! 

Ήθελα να ήξερα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι μωρέ! Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε ότι ο Πολύδωρας μας έκανε τη χάρη, κατά δήλωση του ιδίου, και διόρισε ΜΟΝΟ την κόρη του, ενώ ο νόμος του έδινε το δικαίωμα να διορίσει 5-6 άτομα, όντας πρόεδρος της βουλής για ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!

Αυτή η είδηση έπαιξε για μια ημέρα, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική αντίδραση από κανένα κόμμα και το όλο θέμα έχει ήδη ξεχαστεί! 

Στην περίπτωση του εστιάτορα όμως, μέχρι και τα ΜΑΤ επιστρατεύθηκαν σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να μας πει δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδήκογλου - ενός μεσήλικα ο οποίος αμφιβάλλω αν έχει εργαστεί έστω και μια ημέρα στη ζωή του -  σε αυστηρό ύφος και κουνώντας τα φρυδάκια του όπου χρειαζόταν για να τονίσει την αυστηρότητα, ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει τέτοια φαινόμενα!

Με άλλα λόγια...πληρώστε κορόιδα εστιάτορες, έμποροι, καφετζήδες και λοιποί βιοπαλεστές που χάνετε ότι αποκτήσατε εδώ και δεκαετίες, για να πληρώνεται η κόρη του Πολύδωρα, οι διεφθαρμένοι εφοριακοί, οι διεφθαρμένοι ΙΚΑτζήδες, οι γιατροί που πλουτίζουν με φακελάκια και με την υπερχρέωση των ασφαλιστικών ταμείων την οποία εσείς θα πληρώσετε, άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι, άχρηστοι αντιδήμαρχοι και λοιποί κρατικοδίαιτοι καραγκιόζηδες!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με όλο το σεβασμό, και τα δύο χρειάζονται κριτική, και τα δύο είναι στραβά που πρέπει να διορθωθούν.
Γιατί συνεχίζουμε να λέμε για το ένα ως άλλοθι προκειμένου να αθωώσουμε το άλλο;
Δεν κατανοώ την αγανακτήσή σας.

δanaos είπε...

Αγαπητέ Κώστα,
Η αγανάκτηση μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι μέχρι σήμερα την "κρίση" την έχει πληρώσει ΜΌΝΟ ο ιδιωτικός τομέας. Από την άλλη μεριά όχι μόνο εξορθολογισμός του δημοσίου δεν γίνεται, αλλά βλέπουμε και βουλευτές, με περίσσιο θράσος, να διορίζουν τα παιδιά τους!

δanaos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.