Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

Ρένα Δούρου...ο Ρουμελιώτης ήξερε!

Πολλά ερωτήματα γεννιούνται ως προς την νομιμότητα της απόφασης ένταξης μας στον μηχανισμό στήριξης μετά από την αποκάλυψη του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ο οποίος είχε διοριστεί ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ για την περίοδο που ενταχθήκαμε στον μηχανισμό διάσωσης, ότι ήξεραν όλοι από την αρχή ότι το πρόγραμμα που θα εφαρμοζόταν στην Ελλάδα δεν θα είχε καμία επιτυχία.

Για εμένα, που επένδυσα στις ψεύτικες προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του μνημονίου και κοινωνική δικαιοσύνη, γεννάται μόνο ένα ερώτημα! 

Γιατί κα Δούρου ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει γαργάρα την αποκάλυψη του Ρουμελιώτη και δεν την κάνει σημαία της κατά της εξαπάτησης του Ελληνικού λαού από τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης;

Το ερώτημα το θέτω στην κα Δούρου επειδή αυτή με περίσσια ειρωνεία και αλαζονεία αντιμετώπισε το σχόλιο μου στο twitter όταν απογοητευμένος είπα ότι χαράμισα την ψήφο μου, για να πάρω την απάντηση "όπως νομίζετε". Με άλλα λόγια "τώρα που είμαστε καβάλα στο άλογο σε έχουμε γραμμένο". Βεβαίως η αλαζονεία της συνέχισε όταν ειρωνικά μου απάντησε "αυτά όλα πότε τα ανακαλύψατε", όταν της είπα ότι χαίρομαι για την απόφασή μου να μην υποκύψω στο κάλεσμα των συντρόφων της να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο Αργολίδας.

Ήθελα να ήξερα, πότε πρόλαβε να μετατραπεί σε αστικό κόμμα τύπου πασοκ, ένας τόσο γοητευτικός χώρος με ιδέες και αγωνιστές που ανατρίχιαζες όταν τους άκουγες να μιλάνε και ήθελες να μοιράζεσαι τον πόνο σου μαζί τους!

ΥΓ. Φίλε Κυριάκο αν δεν έχεις απογοητευθεί ακόμη, τώρα είναι μια καλή στιγμή να το κάνεις. Εγώ σε προειδοποίησα πολλές φορές γιατί έχω απογοητευθεί από κόμματα και πολιτικούς ουκ ολίγες φορές στη ζωή μου, μέχρι να φτάσω στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να περιμένω απολύτως τίποτα από αυτούς.

2 σχόλια:

Κυριάκος είπε...

Αδελφέ μου Τάκη,

Ο προσωπικός χρόνος που αφιερώνω και η ενασχόληση μου με την "πολιτική" (part time) εχει να κάνει με συλλογικές προσπάθειες απλών ανθρώπων και προσωπικοτήτων κατά βάση για την προστασία της κοινωνίας μας που ολοένα καταρέει και περισσότερο.

Στην "πολιτική" συνήθως απαγοητεύονται αυτοί που έχουν βλέψεις για προσωπική καριέρα, εγώ δεν συγκαταλλέγομαι σε αυτούς...

Καλή δύναμη εκεί που είσαι και να περνάτε καλά!!!

Κυριάκος

δanaos είπε...

Συμφωνώ μαζί σου στο πρώτο μέρος. Αυτή είναι η προσέγγιση ενός πραγματικού οραματιστή μακρυά από κομματικές γραμμές και περιορισμούς.

Ως προς το δεύτερο εκτιμώ ότι στην πολιτική ωφελούνται όσοι έχουν βλέψεις για προσωπική καριέρα.

Αυτοί που απογοητεύονται είναι οι αθέατοι ήρωες και εκείνοι που πιστεύουν σε προεκλογικές παπαρολογίες (βλέπε θα καταγγείλουμε το μνημόνιο από τον Τσίπρα και θα επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο από τον Σαμαρά) και ακολουθούν αρχηγούς-σωτήρες με τυφλή πίστη για να ανακαλύψουν μια μέρα ότι εξαπατήθηκαν.

Να σαι καλά και να αντέχεις!