Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Τσίπρα πηγαινέ τους σε εκλογές και ισοπέδωσέ τους

Ο λαός έδωσε εντολή που ακούστηκε στα κέντρα εξουσίας της Ευρώπης η οποία ετοιμάζεται για επαναδιαπραγματεύσεις και νέες συμφωνίες, αλλά οι πολιτικοί αρχηγοί από κάτι κομματάκια σαν την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κάνουν ότι δεν την άκουσαν σε μια απέλπιδα προσπάθεια αυτοσυντήρησης. 

Ο Τσίπρας και τα αντιμνημονιακά κόμματα δεν έχουν το δικαίωμα να βεβηλώσουν την απόφαση του κυριάρχου λαού για έξοδο από το μνημόνιο, ότι και αν αυτό σημαίνει. Και εξηγούμαι.

Ο απαράδεκτος, αντιδημοκρατικός και προπαγανδιστικός αγώνας που έκαναν το Πασοκ και η Νέα Δημοκρατία σε συγχρονισμό με τις εφημερίδες και τα κανάλια της διαπλοκής για να τρομοκρατήσουν και τελικά να πείσουν τον λαό ότι αν τολμήσουν να ψηφίσουν οτιδήποτε άλλο εκτός από τα κόμματα που γονάτισαν την Ελλάδα, θα υπάρξει έξοδος της χώρας από το Ευρώ, απέτυχε.

Ο Λαός φώναξε δυνατά 

ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ
ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 
ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΑ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ...ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ

Σαμαράς και Βενιζέλος προωθούσαν μέχρι χθες ως μοναδική λύση την εφαρμογή του μνημονίου και των υπογραφών που έβαλαν σαν τα σκυλάκια όταν τους ζητήθηκε από την Μέρκελ. Σήμερα έρχονται γλύφοντας και κλαίγοντας για συγκυβέρνηση. Μοναδικός τους στόχος είναι η πολιτική τους επιβίωση.

Ο Τσίπρας θα πρέπει να τους ξεφτιλίσει με συγχωροχάρτια και δημόσιες συγνώμες πριν τους σύρει σε εκλογές και τους ισοπεδώσει κυριολεκτικά!

Αυτή την εντολή του δόσαμε εμείς οι πρώην νεοδημοκράτες και πρώην πασόκοι όταν εκτοξεύσαμε το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στο 17%. Αυτή την εντολή πρέπει να υλοποιήσει άμεσα και μετά να κυβερνήσει με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και το μέλλον των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: