Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Ο λαός ξύπνησε...τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Ο λαός ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ καταδίκασε τα δυο κόμματα που πρόδωσαν την πατρίδα του και κατέστρεψαν τα όνειρά του! Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα!

Το γεγονός ότι μπήκαμε ήδη σε μια νέα πραγματικότητα που αλλάζει τον πολιτικό χάρτη της χώρας για πάντα και η οποία συνιστάται από πολυκομματισμό σε μια περίοδο οικονομικής αβεβαιότητας και Ευρωπαϊκής θύελλας, σημαίνει ότι ο Έλληνας έστω και αργά θα πρέπει να αποδεχτεί το γεγονός ότι θα πρέπει να αλλάξει άρδην την νοοτροπία του προκειμένου να μπορέσει να συμβαδίσει με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες.

Με το σημερινό αποτέλεσμα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πάμε σε επαναληπτικές εκλογές όπου θα υπάρξει περαιτέρω αποδυνάμωση της Νέας Δημοκρατίας και ίσως αφανισμός του ΠΑΣΟΚ με παράλληλη ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ και των αντιμνημονιακών κομμάτων.

Τι σημαίνει αυτό; λύθηκαν τα προβλήματα; θα "σώσει" ο ΣΥΡΙΖΑ και τα αντιμνημονιακά κόμματα σε συνεργασία με τον Holland την Ελλάδα; Θα υπάρξει πραγματική εφαρμογή αριστερής πολιτικής; Η απάντηση σε όλα είναι ΟΧΙ!

Αυτό φαίνεται σαφώς από το αποτέλεσμα των εκλογών...ούτε έγιναν αριστεροί ξαφνικά το 17% ούτε είναι φασίστες-νεοναζί το 7% των Ελλήνων! Ψήφισαν αυτά τα κόμματα για να σωθούν αλλά πολύ σύντομα θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια.

Η αριστερά σαν πολιτικοιδεολογικός χώρος, θα προσπαθήσει να σώσει ότι σώζεται αλλά θα πει στον κόσμο που περιμένει να "σωθεί" ότι χωρίς τις δικές του θυσίες και πραγματικές αλλαγές όσον αφορά την νοοτροπία του, δεν θα μπορέσει να τον βοηθήσει.

Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου όταν ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ! Χαίρομαι για την επιτυχία αλλά προειδοποιώ πολλούς "συντρόφους", κυρίως με αριστερή ιδεολογία, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον εκπροσωπεί τον μεσαίο χώρο οποίος είναι η δύναμη του εκλογικού σώματος και ως εκ τούτου θα πρέπει να βάλει ένα βαρέλι νερό στο κρασί του προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Αυτό μπορεί να απογοητεύσει κάποιους νοσταλγούς του Λαμπράκη και του Μπελογιάννη. Αλλά για αυτούς δόξα το θεό υπάρχουν καμιά 20αριά αριστεροκομουνιστικά κόμματα στα οποία θα καταλήξουν από αύριο.

Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη αριστεροδεξιές ιδεολογίες. Έχει ανάγκη ορθολογικές θέσεις που θα ενώσουν όλους τους πολιτικούς χώρους σε μια προσπάθεια εθνικής πάλης για να μπορέσει να αλλάξει ρότα η χώρα μας. Σε αυτή την προσπάθεια οι πολιτικοί αρχηγοί θα πρέπει με ειλικρίνεια να απευθυνθούν στον Ελληνικό λαό, να του πουν την αλήθεια για την παρούσα κατάσταση της χώρας και κατόπιν να του παρουσιάσουν το σχέδιο διάσωσης.

Είναι δεδομένο ότι η Ευρώπη από σήμερα το βράδυ κατάλαβε με τον άσχημο τρόπο ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του μνημονίου, είτε το θέλει είτε όχι. Δεν θα πετάξει την Ελλάδα έξω...θα επαναδιαπραγματευτεί και θα κρατήσει την Ελλάδα στους κόλπους της. Αρκεί πλέον να είμαστε ειλικρινείς και τίμιοι απέναντί της.

Τέρμα η κοροϊδία...τέρμα "φταίνε οι αμερικανογερμανοϊσραιλήτες πράκτορες" για την κατάντια της Ελλάδας. Όλοι έχουμε ευθύνες...όλοι πρέπει να δράσουμε ομαδικά...όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Αν δεν το κάνουμε ΤΩΡΑ, θα καταλήξουμε εκεί που είναι η μοίρα μας...έξω από την Ευρώπη και μέσα στο σκοτάδι. Αυτό δεν είναι προεκλογικό ψευτοδίλημμα...είναι η πικρή πραγματικότητα!

--------------------------------------------------------------------------------

ΥΓ1.: "ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ...ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!" Ρε Έλληνα...πόσο μαλάκας είσαι τελικά;
ΥΓ2.: Δεν πιάσανε οι εκβιασμοί...κουφάλες!
ΥΓ3.: Στο Μέγκα η Τρέμη ευχαριστεί για να κλείσει την εκπομπή σαν να είναι η τελαυταία εμφάνιση της dream team...λες;
ΥΓ4.: Αντώνη, έλα να κατέβεις για Δήμαρχος στο Άργος γιατί ο Καμπόσος μου είπε ότι πάει για βουλευτής. 
ΥΓ5.: Αντώνη...μας τα κλασες τελικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: