Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΡΓΟΥΣ...ΜΕΡΟΣ 2ο


Η ακόλουθη επιστολή, είναι συνέχεια του άρθρου ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΡΓΟΥΣ...ΜΕΡΟΣ 1ο
Αύριο θα δημοσιεύσω την απάντηση της κας Σάββα προϊσταμένης του ΙΚΑ Άργους.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Άργος, 13-10-11
Προς:
Εισαγγελέα

Κοιν.:
Υπουργό Κοινωνικών ασφαλίσεων
Προϊσταμένη ΙΚΑ Άργους κα Σάββα

Από: Μαρία Αποστολοπούλου

Σχετ.: 7784/2-9-11

Αξιότιμε κε Εισαγγελέα,
Σας διαβιβάζω την καταγγελία που κατέθεσα στο ΙΚΑ Άργους με αρ. πρωτ.: 7784/2-9-11, για την οποία η προϊσταμένη της υπηρεσίας κα Σάββα,  με ενημέρωσε σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί της σήμερα, ότι δεν έχει προβεί ακόμη σε πειθαρχική δίωξη.
Κε Εισαγγελέα, σας παρακαλώ θερμά όπως ασχοληθείτε με την καταγγελία μου, καθώς αισθάνομαι ότι η προϊσταμένη προσπαθεί να καλύψει τον υπάλληλο ο οποίος έχει υποπέσει σε συγκεκριμένο πειθαρχικό αδίκημα και να κουκουλώσει το θέμα με μια απλή προκαταρτική εξέταση.
Το συμπέρασμά μου βασίζεται στο γεγονός ότι αφενός έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την ημερομηνία της καταγγελίας μου και αφετέρου διότι με έχουν προσεγγίσει πολλοί πολιτικοί παράγοντες της περιοχής και μου έχουν ζητήσει να αποσύρω την καταγγελία μου, πράγμα που έκανε και η κα Σάββα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μου πριν από, περίπου, τρεις εβδομάδες.
Συγκεκριμένα η κα Σάββα μου είπε ότι επέπληξε τον υπάλληλο ο οποίος είχε υποπέσει στο πειθαρχικό αδίκημα και μου ζήτησε, αν το θέλω, να λήξουμε το θέμα εκεί. Εγώ αρνήθηκα την πρότασή της και κατόπιν μου δήλωσε ότι θα ακολουθήσει τις διαδικασίες που προβλέπει ο υπαλληλικός κώδικας. Έκτοτε, κατά την άποψή μου, δεν έχει κάνει καμία ουσιαστική ενέργεια.
Αξιότιμε κε Εισαγγελέα, σας παρακαλώ πολύ να ασχοληθείτε με την περίπτωσή μου, καθώς αισθάνομαι ότι με τη στάση της η κα Σάββα, προσπαθεί να μου πει ότι δεν θα βρω το δίκιο μου.
Με εκτίμηση,

Μαίρη Αποστολοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: