Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Ο Κωτσοβός συνεργός στη δολοφονία τον John F. Kennedy!

Κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους - Μυκηνών, συνέβησαν δυο περιστατικά που σημάδεψαν τη βραδιά. 

Πρώτον, η επίθεση του Δήμαρχου Δημήτρη Καμπόσου στον Σωτήρη Κωτσοβό, επειδή ο τελευταίος τον ρώτησε σχετικά με τις επιστολές σχολικών επιτροπών ως προς την οικονομική διαχείριση των πόρων που έχουν πάρει δημοσιότητα τον τελευταίο καιρό και τι έχει γίνει με την τοποθέτηση του γενικού γραμματέα του Δήμου. 

Δεύτερον, η απόδοση της ηθικής ευθύνης στον Σωτήρη Κωτσοβό από τον Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Γκαβούνο, σχετικά με ένα λεκτικό επεισόδιο που προκλήθηκε μεταξύ του αδερφού του Βαγγέλη Γκαβούνου και του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Αδρακτά, αναφορικά με απευθείας αναθέσεις του Δήμου για λουλούδια (από ότι κατάλαβα).

Αναφορικά με το πρώτο συμβάν αντί ο Δήμαρχος να απαντήσει ευθέως στα ερωτήματα του Κωτσοβού, αρκέστηκε στο να τον κατηγορήσει ότι κρύβεται πίσω από διάφορα επικριτικά ως προς τον Δήμαρχο blogs, του υπενθύμισε ότι δεν είδε τις χιλιάδες κόσμου που παρακολούθησε το καρναβάλι του Άργους και πως η επιτυχία αυτή είναι μια νέα αρχή για την ανάπτυξη της πόλης(!), του υπενθύμισε ότι πριν ένα χρόνο μίλησαν οι κάλπες και διάφορα άλλα υποτιμητικού επιπέδου τα οποία επεστράφησαν στον Δήμαρχο από τον Κωτσοβό και που κατά την άποψή μου δεν περιποιούν σοβαρό επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου.

Ως προς το δεύτερο συμβάν, δεν κατάλαβα τη σχέση που θα μπορούσε να έχει ο Κωτσοβός με την έκρηξη του Βαγγέλη Γκαβούνου και ούτε την εξήγησε ο Νίκος Γκαβούνος ο οποίος συνεχάρη τον Κωτσοβό ειρωνικά για το περιστατικό που συνέβη, παρά την επιμονή του τελευταίου να του εξηγήσει γιατί θα έπρεπε να φταίει αυτός.

Γενικά μετά το πέρας της συνεδρίασης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, κυρίως της συμπολίτευσης, διακομοδούσαν το γεγονός ότι αποδίδονται ευθύνες στον Κωτσοβό για τα πάσης φύσεως δεινά που αφορούν τον τόπο ή γενικώς διάφορες καταστάσεις γύρω από αυτόν. Συγκεκριμένα του έλεγαν "εσύ φταις για όλα" στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου, ξεκαρδισμένοι στα γέλια.

Συμπερασματικά μπορώ επί τέλους πλεον και εγώ να βγω δημοσίως και να πω αυτό που υποψιαζόμουν από παιδί αλλά δεν τολμούσα να το ξεστομίσω...ο Κωτσοβός δολοφόνησε τον John F. Kennedy και ενδέχεται να γνωρίζει που είναι θαμμένο και το πτώμα του Jimmy Hoffa!

Δεν υπάρχουν σχόλια: