Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Μια φορά προδότης...για πάντα προδότης!

Τι άλλο να περίμενε κανείς από τον κο Σαμαρά! Τον άνθρωπο που έριξε την κυβέρνηση του Μητσοτάκη σε μια πολύ  κρίσιμη περίοδο, όπου οι αλλαγές που έφερνε η πολιτική του ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας θα είχαν αποτρέψει εξ ολοκλήρου τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα!

Εδώ και δυο χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς έπεισε τον μέσο Νεοδημοκράτη ότι το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος! Η σημερινή του στάση αποδεικνύει ότι τον εξαπάτησε με τον χειρότερο τρόπο. 

Αντί να συμφωνήσει με το πρώτο μνημόνιο, δείχνοντας έτσι εμπράκτως πολιτική φιλοσοφία υψηλού επιπέδου και να έρθει σήμερα να αποστασιοποιηθεί στέλνοντας το ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου στα τάρταρα, αυτός έκανε το αντίθετο. Έχοντας εξασφαλίσει ότι η πρώτη δανειακή σύμβαση θα πήγαινε στη βουλή με 151 ψήφους, αποφάσισε να παίξει το χαρτί του λαϊκισμού.
Τι ακούγαμε εδώ και δυο χρόνια από τον Σαμαρά; Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, άλλο μείγμα οικονομικής πολιτικής, επαναδιαπραγμάτευση, ανάπτυξη...λόγια, λόγια, λόγια να χορτάσεις! Έρχεται λοιπόν σήμερα ο Σαμαράς και κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ για να περάσει σκληρότερα μέτρα από αυτά του πρώτου μνημονίου! 

Δηλαδή κε Σαμαρά πότε να σε πιστέψουμε; τότε ή τώρα; Δηλαδή την Ντόρα αδίκως την διέγραψες;

Ο Κώστας Μητσοτάκης κατάφερε με την πολιτική του σταδιοδρομία να τινάξει από πάνω του σαν σκόνη τον τίτλο του αποστάτη και να καταγραφεί ως Πρωθυπουργός της χώρας. Δυστυχώς για εσένα, η ιστορία θα σε καταγράψει σαν τον "προδότη". Τον προδότη της παράταξης, τον προδότη του έθνους! 

Μια φορά προδότης...μια ζωή προδότης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: