Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Αδιάβαστος ο Χρυσοχοΐδης

Ήθελα να 'ξερα πόσο υποκριτές μπορεί να είμαστε πλέον! Έφριξε όλος ο τηλεοπτικός και δημοσιογραφικός κόσμος με την αφοπλιστική και βλακώδη ειλικρίνια του Χρυσοχοΐδη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν διάβασε το μνημόνιο που ψήφισε πριν δυο χρόνια, διότι τότε είχε σοβαρότερες δουλειές να κάνει...έφτιαχνε την ομάδα ΔΙΑΣ με τα χεράκια του!

Ξεχνάμε όμως γρήγορα εμείς οι Ελληνάρες! Ξεχνάμε το κλίμα της τότε εποχής! Ξεχνάμε ότι ο Παπανδρέου είχε φέρει μια δανειακή σύμβαση με λευκές σελίδες και είχε ζητήσει από τους βουλευτές του να την υπογράψουν για να μην καταστραφεί η χώρα!

Από τότε, η χώρα σώθηκε έξι - επτά φορές από το ΠΑΣΟΚ, έχει σωθεί από την κυβέρνηση τραβεστί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ μια φορά τους τελευταίους δυο μήνες και απ' ότι ακούω σήμερα στην κοινωνία ώρα μέγκα από τον Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ και τον Μαρκόπουλο της ΝΔ, ετοιμάζεται να ξανασωθεί.

"Τώρα είναι η ώρα της μάχης"..."Αυτή είναι η μάχη των μαχών"..."χρειάζεται ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης"..."Θα εφαρμόσουμε ένα νέο μείγμα οικονομικής πολιτικής" και πολλά άλλα ξύλινα κλισέ από τα δυο κόμματα τα οποία δεν δίνουν καμία ελπίδα στον Ελληνικό λαό. Κανείς δεν πιστεύει τον δικομματισμό πλέον αλλά τα δυο κόμματα προσπαθούν εναγωνίως να σώσουν το status quo.

Τα κόμματα και οι μειοδότες αρχηγοί τους μπορεί να έχουν βάλει ένα στόχο...να εισπράξουν από την καταστροφή της Ελλάδας. Σε αυτό το deal των εκατοντάδων δις Ευρώ για τη "διάσωση" της Ελλάδας, συνεργάζονται οι χειρότεροι τυχοδιώκτες που έχει βγάλει ο τόπος...ο Παπανδρέου που διώκεται πλέον από τη δικαιοσύνη για την είσοδό μας στο ΔΝΤ, ο Σαμαράς που πουλάει την ψυχή του στο διάολο για να είναι έστω και μια μέρα πρωθυπουργός και ο Καρατζαφέρης για τον οποίο το σχόλιο είναι περιττό.

Το θέμα είναι τι θα πράξουν οι βουλευτές των κομμάτων οι οποίοι έχουν πολλά να χάσουν σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, στα νομοσχέδια που έρχονται για ψήφιση! 

Το θέμα είναι να ξυπνήσει ο λαός...έστω και αργά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: