Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Τι Κουλούρης...τι Λοβέρδος!

Όποιος είδε την χθεσινή εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, θα διαπίστωσε ότι η συμπεριφορά του Κίμωνα Κουλούρη απέναντι στους αστυνομικούς που τόλμησαν να τον σταματήσουν επειδή πέρναγε τα κόκκινα φανάρια σαν να μην έγινε τίποτα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια Πασοκική πατέντα. 

Με περίσσιο θράσος λοιπόν, ο Ανδρέας Λοβέρδος βγήκε στην εκπομπή του Αναγνωστάκη και Χασαπόπουλου να απειλήσει ότι αν τολμήσει κανείς να απλώσει χέρι στον Γιώργο Παπανδρέου θα γίνει μακελειό!

Και ρωτάει ο μέσος Έλληνας, άνω του μέσου όρου νοημοσύνης...ποιος είσαι εσύ βρε αλήτη Λοβέρδο που θα απειλήσεις τον Ελληνικό λαό; Τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό σου μετά από τόσα χρόνια σε θέσεις εξουσίας; Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να βγαίνεις δημοσίως με ύφος και εκφράσεις προσώπου που παραπέμπουν ή σε θεατρίνο η σε ψυχασθενή, να επιπλήττεις τον κόσμο που πεινάει; 

Φυσικά το δικαίωμα στο δίνει ο κοσμάκης του οποίου ο μέσος όρος νοημοσύνης είναι κατώτερος του μετρίου! Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει από τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζουμε τόσα χρόνια και από την παθητική στάση μας σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας τα τελευταία δυο χρόνια. Βγαίνει επίσης από την απάθειά μας απέναντι σε συμπεριφορές σαν αυτές του Κουλούρη και του Λοβέρδου.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις μέσα στο Πασοκ και την οριοθέτηση των εσωκομματικών εκλογών μέσα στον Μάρτιο, δηλαδή ένα μήνα που θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα όσον αφορά την κατάσταση της χώρας, ένα συμπέρασμα μπορεί να βγάλει κάποιος για την εμμονή των υποψηφίων για την προεδρία. Λοβέρδος, Βενιζέλος, Χρυσοχοϊδης, Διαμαντοπούλου, Παπουτσής, οι οποίοι είναι οι μνημονιακότεροι των μνημονιακών υπουργών, γνωρίζουν πολύ καλά ότι σαν βουλευτές τα φάγανε τα ψωμιά τους οπότε ο μόνος τρόπος να συνεχίσουν την αρρωστημένη εξάρτησή τους με την εξουσία και ταυτόχρονα να γλιτώσουν πιθανές ποινικές ευθύνες, θα είναι σαν αρχηγοί του κόμματος. 

Οι επιλογές οι δικές μας πλέον λιγόστεψαν...ή θα αποφασίσουμε να κάνουμε την επανάστασή μας απέναντι σε ένα πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικό σύστημα που έσκασε ή θα αποδεχτούμε τη νέα τάξη πραγμάτων αβίαστα, πράγμα που θα δώσει το δικαίωμα στην υφιστάμενη πολιτική κάστα να συνεχίσει να προσβάλει τον Έλληνα και να ζει εις βάρος του.

Η επιλογή είναι δική μας και η ώρα της ευθύνης είναι τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: