Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

Καλή επιτυχία στην Δημοτική Αστυνομία!

Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους αλλά πολύ περισσότερο στους τρεις Δημοτικούς Αστυνομικούς που ξεκίνησαν δουλειά σήμερα στην πόλη μας. 

Ευχάριστη έκπληξη για όλους μας ήταν η σημερινή πρώτη βόλτα των Δημοτικών Αστυνομικών στους πεζόδρομους και την πλατεία του Αγ. Πέτρου. Φυσικά οι περαντζάδες με τα μηχανάκια και οι παράνομες σταθμεύσεις πάνω σε πλατείες και πεζόδρομους από τους γνωστούς ανεγκέφαλους και κάποιους φαφλατάδες που από λόγια είναι καλοί αλλά στην πράξη είναι οι χειρότεροι από όλους όσον αφορά την τήρηση των νόμων, δεν θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας με μιας.

Θα πρέπει οι Δημοτικοί Αστυνομικοί να αρχίσουν τις επιπλήξεις και ίσως και τα πρόστιμα προκειμένου να αλλάξει παιδεία ο κόσμος. Σε αυτό το κομμάτι περιμένουμε από τον ίδιο τον Δήμαρχο να τηρήσει τον λόγο του για την μη εξαίρεση κανενός από την αστυνόμευση.

Για να δούμε λοιπόν πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να καθαρίσουν οι πεζόδρομοι από τα μηχανάκια και οι πλατείες και τα πεζοδρόμια - όπως αυτό της οδ. Πολυγέννους, η σταραγορά, η πλατεία Ηφαίστου, η πλ. Αγ. Πέτρου κ.α - από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Καλή επιτυχία στους Δημοτικούς Αστυνομικούς για κόμη μια φορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: