Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Σήμερα κληρώνει!

Παρασκευή 4-11-11, είναι η ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου να παραιτηθεί από Πρωθυπουργός! Είναι παράδοξο αλλά είναι αυτό που είναι και ότι και να γίνει το βράδυ, η ζωή του τόπου θα συνεχίσει. 

Ακούμε ότι η χώρα κινδυνεύει αλλά δεν έχουμε καταλάβει από ποιόν ή από τι; Κινδυνεύει από την έξοδό της από το Ευρώ; κινδυνεύει από επικίνδυνους πολιτικούς; κινδυνεύει από διεφθαρμένους πολίτες; Κινδυνεύει από όλους αυτούς μαζί; και ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος από όλους;

Ερωτήματα τα οποία καλείται να διαχειριστεί ένας ταλαιπωρημένος και φτωχός λαός, γιατί σας διαβεβαιώνω ότι όσοι από εμάς ισχυρίζονται σε συζητήσεις ότι ο Έλληνας έχει λεφτά αλλά φοροδιαφεύγει, αναφέρονται στους εαυτούς τους και μόνο.

Δεν θα αναλύσω τις κινήσεις του Παπανδρέου γιατί όλη η υφήλιος πλέον έχει καταλάβει για τι μαλάκα μιλάμε. Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο που μεγάλωσε σε ένα σπίτι όπου ο πατέρας του έπαιζε την Ελλάδα στα δάχτυλα κατά το πως του σηκωνόταν το πρωί...η διάθεση!

Πόσο θα καμάρωνε ο πατέρας του αν ζούσε σήμερα...και πόσο κοντά μας είναι πλέον τα βιντεάκια του στρατηγού Καντάφι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: